top of page
  • Writer's pictureSteffie Samson

Ons eerste bosklassenavontuur.

De eerste dag van de bosklassen begonnen we met veel enthousiasme. Nadat de leerlingen zich hadden geïnstalleerd op onze glampinglocatie, gingen we op ontdekking in Durbuy. Meester Wim stond ons daar op te wachten om de geschiedenis in geuren en kleuren na te spelen met de kinderen. Een verhaal over oorlog, prinsen, prinsessen,...


Deze stadswandeling omvatte tevens een spannende fotozoektocht, waarbij de leerlingen actief op zoek gingen naar bepaalde locaties en beelden in de stad.

De hoogtepunten van de dag werden in de avond bereikt. We voltooiden een betoverende fakkeltocht die ons naar een gezellig kampvuur leidde. Meester Wim en meester Arne zorgden voor muzikale begeleiding met hun accordeon en gitaar.


Niets gezelliger dan samen rond het kampvuur, toch?


Tanden poetsen, lichten uit, .... sssssst

We genieten na van de eerste dag van dit onvergetelijk avontuur. Slaapzacht!


599 views2 comments

Recent Posts

See All

Woensdag wisseldag

Vandaag wisselden de afdelingen in de voormiddag van activiteiten. In de namiddag hadden we de meest avontuurlijke wandeling. Iedereen mocht in kleine groepjes op pad met een kompas en een instructie.

Dinsdag topdag!

Deze morgen werd iedereen muzikaal gewekt door een enthousiaste meester Koenraad en juf Jolijn. We waren onmiddellijk klaarwakker. Hier kan je een klein overzicht terugvinden van de voormiddag. Morgen

2 Comments


linaadel2468
Oct 17, 2023

success met jullie uitstap👍👍

Like

Kathelijne Gobert
Kathelijne Gobert
Oct 17, 2023

Oei, er zijn al veel doden gevallen ! 😉🙂

Like
bottom of page