top of page
  • Writer's pictureAnke Demoor

Collega's in de (waterval)mist 💧

WAT. EEN. DAG!


Vandaag maakten we weer vanalles mee! Er was zelfs geen tijd voor middageten đŸ„ș


Deze morgen sprongen we op de bus richting het Livingstone museum. Mr. Kahangu, ooit geschiedenisleerkracht, gaf ons een uitgebreide rondleiding en vertelde ons alles wat we wouden weten (en meer đŸ€­)


Met al deze nieuwe kennis gingen we richting Mukuni Royal Village.

Noem het een soort Afrikaans Bokrijk 😁

We knielden en moesten in de handen klappen alvorens we binnen mochten in de holy place. Voor we plaats namen moesten we hetzelfde ritueel uitvoeren.

In dit dorp binnen mogen is een heus privilege. De president van Zambia zou er ooit al eens geweest zijn. đŸ˜Č Bij het verlaten van onze zitplaats weer knielen, en ook bij het buitengaan moesten we knielen en in de handen klappen om ons respect te tonen. Met stoffige knietjes gingen we terug richting de bus en hups richting de Victoria watervallen!


We werden gewaarschuwd voor handtastelijke bavianen, en natuurlijk werd maar Ă©Ă©n iemand lastiggevallen: ons Els. Haar flesje cola viel blijkbaar in de smaak 😀

Onder een stralende zon van 33° snelden we naar de watervallen voor verkoeling.

Dat we spatwater zouden voelen hadden we verwacht, maar dit? Kletsnat keerden we terug naar de bus.

Maar wat een prachtige uitstap was dit. Impressionant, overweldigend,... woorden schieten tekort. Daarom sluit ik de blog nu af en laat ik de beelden voor zich spreken.


Enjoy đŸ€©185 views3 comments

Recent Posts

See All

Al 2 dagen staan wij te popelen om een aantal leuke sfeerbeelden met jullie te delen. Helaas laat de internetsnelheid dit voorlopig niet toe. Wij doen morgen een nieuwe poging! Tot snel! 😘

bottom of page